Descarcam mobila aproape zilnic si stim ca unele produse cantaresc cateva sute de kilograme. Tocmai de aceea incercam sa venim in ajutorul tau si sa iti oferim transportul, asigurandu-ne ca mobilierul ajunge in bune conditii in casa ta.

Noua, celor de la Silvarom Baia Mare, nu ne sta in caracter sa ne lasam clientii la greu. Ne ocupam sa ducem mobila pana la destinatie, ne asiguram ca este montata cum trebuie si ne straduim ca fiecare client sa fie pe deplin multumit de achizitia facuta si confortul casei.

Livrarea se face gratuit in municipiul Baia Mare iar la comenzi de peste 5.000 de lei asiguram transportul oriunde in tara. Mobila este ambalata astfel incat sa ajunga la destinatie in deplina siguranta.

Montajul se face la cererea clientului de catre echipele proprii, care cunosc foarte bine piesele de mobilier comercializate de Silvarom Baia Mare si nu intampina dificultati la asamblare. Mobila cumparata de la noi va fi asezata la locul ei si va fi in perfecta stare de functionare.

Contactează experții Silvarom Baia Mare

Mai multe informatii aflati de la specialistii Silvarom Baia Mare, direct la showroom-ul situat pe b-dul Independentei nr. 64, deschis de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 19.00, iar sambata intre 10.00 si 15.00, telefonic la numarul 0748.119.453 ori prin email la adresa comenzi@silvarombaiamare.ro.