Cea mai interesanta marturisire pe care ti-o putem face despre noi este ca am invatat de la viata sa pretuim oamenii si lucrurile din jur. Candva, pe nesimtite, in aceasta aventura a cunoasterii, ne-am transformat din simpli furnizori de mobilier in prietenii tai.

Poate nici macar nu ne cunosti personal, dar imposibil sa nu simti puterea prieteniei care ne leaga odata ce-ai ales sa iti imparti timpul cu orice lucru, cat de mic, cumparat de la noi.

Cei aproape 20 de ani de experienta in comercializarea pieselor de mobilier au insemnat pentru noi o calatorie lunga si plina de satisfactii spre sufletul clientilor nostri.

Am invatat pas cu pas sa-i intelegem si sa-i pretuim. Stim cat de important e confortul lor acasa sau la birou si nu recomandam nimic doar din ratiuni practice ori estetice. In viziunea noastra, o mobila trebuie sa fie in acelasi timp utila, frumoasa si prietenoasa.

Noi cream relatii sentimentale de durata. Vii la noi dupa un scaun, un dulap, un birou… si te intorci cu un partener creat special pentru a-ti insenina viata.

Mobila livrata de Silvarom Baia Mare trece cu brio in fiecare an toate concursurile de frumusete si e, tododata, trainica, functionala, ergonomica. Inspira o stare de bine. Iti cere prietenia si nu poti s-o refuzi. Te cucereste prin caldura pe care-o emana. Parca iti spune din priviri ca unica ei menire e sa te vada multumit indiferent ca ai ales un tip de bucatarie, un anume dormitor sau living.

Si pe noi ne preocupa bucuria ta, iar rasplata este scanteia pe care ti-o citim in ochi cand venim cu o idee de amenajare exact cum ai visat. De-a lungul anilor, clientii nostri s-au convins ca mobilierul din showroom-ul Silvarom Baia Mare este ales cu grija si pasiune, pentru a raspunde atat nevoii de frumos, cat si exigentelor functionale ale oricarui spatiu. In plus, pentru a-ti oferi cel mai bun pret, lucram direct cu producatori apreciati din intreaga lume. Noi nu suntem simpli furnizori de mobilier, ci prietenii tai, pe viata.

Silvarom Baia Mare, companie infiintata in anul 1996, are peste 20 de furnizori din tara si strainatate, cu care lucreaza direct. Printre producatorii de mobila, obiecte decorative de interior, saltele si alte produse specifice se numara Lemet, Mobila Dalin, Silvarom, Bydgoskie, Rauch, Arte-M, Halmar, Vero, Cotta, Azzardo, Gumotex, care ofera clientilor nostri facilitati deosebit de atractive.

Punctul forte pentru Silvarom Baia Mare este selectia atenta a produselor. Totul incepe de la participarile la targurile internationale de mobila, unde sunt prezentate cele mai recente modele. Reprezentantii nostri sunt nelipsiti de la expozitiile din Koln (Germania), Milano (Italia), Poznan (Polonia), Bife-Sim Bucuresti (Romania), fapt ce consolideaza parteneriatele cu firmele mari din domeniu si permite incheierea unor contracte avantajoase pentru clientii Silvarom Baia Mare atat prin calitate, cat si prin pret.

Te asteptam in showroom-ul Silvarom Baia Mare, pe bulevardul Independentei nr. 64, un spatiu generos care masoara aproximativ 1000 de metri patrati. Avantajul celor care ne trec pragul este accesul direct la serviciul de consiliere din partea specialistilor nostri si la cel de vanzare completa, care includ consultanta, livrarea si montajul.

Contactează experții Silvarom Baia Mare

Mai multe informatii aflati de la specialistii Silvarom Baia Mare, direct la showroom-ul situat pe b-dul Independentei nr. 64, deschis de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 19.00, iar sambata intre 10.00 si 15.00, telefonic la numarul 0748.119.453 ori prin email la adresa comenzi@silvarombaiamare.ro.