Se intampla sa intri intr-o incapere si automat sa simti cum te cuprinde o stare de bine incat nu-ti mai vine sa pleci. In spatele unei asemenea atmosfere e munca nevazuta a specialistilor nostri.

Consilierii Silvarom Baia Mare au cunostintele necesare pentru a da sfaturile cele mai bune la alegerea mobilierului dorit. Au urmat cursuri de specialitate in amenajari interioare si in ergonomie, astfel stiu imediat daca un anumit mobilier se adapteaza spatiului in care urmeaza sa fie montat.

Serviciul gratuit de consultanta ne creeaza si noua satisfactie deoarece simtim ca astfel putem multumi pe deplin clientii. Intelegerea legaturii dintre confortul fizic al unei persoane, care poate fi imbunatatit printr-o piesa de mobilier, si buna sa dispozitie sentimentala, este secretul dezvaluit dupa multi ani de experienta.

Discutam despre suprafete, despre culori, despre functionalitatea mobilei, despre combinatiile de produse care se pot face si, daca e cazul, ne deplasam la clienti acasa pentru a stabili variantele potrivite. Consideram ca doar asa ne facem cu adevarat meseria.

Nu vrem sa iti livram cutiile cu mobila in fata usii, ca pe niste obiecte oarecare. Ne-am propus sa te lasam cu zambetul pe buze in compania unui ”prieten”.

Contactează experții Silvarom Baia Mare

Mai multe informatii aflati de la specialistii Silvarom Baia Mare, direct la showroom-ul situat pe b-dul Independentei nr. 64, deschis de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 19.00, iar sambata intre 10.00 si 15.00, telefonic la numarul 0748.119.453 ori prin email la adresa comenzi@silvarombaiamare.ro.