Ce poate fi mai simplu decât să stai confortabil într-un fotoliu sau la birou și să îți alegi mobilierul care se potrivește casei tale direct de pe internet? De oriunde și doar cu o conexiune la internet poți cumpăra mese și scaune de bucătărie, paturi și saltele, mobilier de gradină ori pentru living.

Oferte variate se găsesc în magazinul nostru online www.premiamob.ro 

Mobilier de cea mai bună calitate și la cel mai bun preț se găsește în magazinul online deschis de compania Silvarom Baia Mare. Mobilă de bucătărie și mobilă de dormitor, dar și piese separate ce pot fi combinate în living sau hol pot fi achiziționate de pe site-ul unuia dintre cei mai activi comercianți de profil din țară, preocupați să găsească soluții de mobilare eficiente atât pentru casă, cât și pentru birou.

Magazinul online PremiaMob.ro este destinat celor care nu au timp să viziteze showroom-ul companiei ori se află la sute de kilometri distanță de el, dar mai ales este dedicat clienților din toată țara care, după ce au consultat catalogul nostru online, ne-au sugerat să trecem la o nouă etapă de dezvoltare și să le oferim șansa să cumpere rapid și simplu produsele noastre.

Am selectat piesele de mobilier cele mai căutate, le-am structurat pe categorii de produse în așa fel încât să fie ușor de găsit în magazin și am decis să suportăm costul transportului știind că mulți dintre potențialii clienți de pe internet ezită să comande online din acest motiv – a declarat Dragoș Dumitrescu, managerul companiei Silvarom Baia Mare.

Pe site-ul de comerț electronic al companiei Silvarom se găsesc peste 800 de produse care pot fi comandate în diverse culori și modele. Plata se poate face online, printr-un sistem securizat, cu ramburs și prin virament bancar. Toate condițiile de plată și livrare sunt la vedere și pot fi consultate accesând pagina web.

Important de reținut că toate produsele comercializate in magazinul online PremiaMob.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. În cazul produselor vândute și livrate de Silvarom Baia Mare, certificatele de garanție sunt emise direct de producător. Termenul de garanție este de 24 de luni de la momentul livrării.

Am considerat că trebuie să oferim servicii dintre cele mai bune și pe internet, nu doar în showroom-ul Silvarom, pentru că în cei aproape 20 de ani de experiență în comercializarea mobilierului am înțeles că “piesa de rezistență” a afacerii noastre este satisfacția clienților pe care le-o putem crea atunci când le livrăm produse care să le asigure confortul și în același timp să le bucure privirea – a mai declarat Dragoș Dumitrescu, managerul companiei Silvarom Baia Mare.